De Valentijnauto van Sixt: met neerklapbare voorstoelen

Valentijnsdag vandaag, maar nauwelijks inhakers in de krant. Hun dure kruit verschoten, zeker, tijdens de Elfstedentochtrage. Uitzondering: autoverhuurder Sixtdie de Valentijnsauto introduceert. Met volledig neerklapbare voorstoelen, haha. Een BMW X1 maar liefst (kosten vanaf 115 euro per week-end, zie de site). Opvallend: de advertentie in De Telegraaf vandaag staat middenin in een redactionele pagina met Valentijn-boodschappen. Prima plek dus. Ik houd mij aanbevolen voor tips mocht ik inhakers over het hoofd hebben gezien. PS Bij die Sixt-reclame had een Durex-inhaker niet misstaan

Lees ook:‘Like a Sixt Machine’ Valentijnreclame rode BMW 3 serie
Lees ook:Kans op oranje carwrap bij Sixt meldt WK inhaakspot
Lees ook:Valentijn-inhakers: en nog Voda, Peugeot en Hunkemöller
Lees ook:Durex-reclame speelt goed in op Goede Vrijdag
Lees ook:Griekse klachtenregen na Drachmen-provocatie Duitse Sixt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.