Griekse klachtenregen na Drachmen-provocatie Duitse Sixt

Waar-ie nou precies is verschenen, deze provocerende ‘online’-uiting van de Duitse autoverhuurder Sixt, is onduidelijk, maar de Grieken zijn behoorlijk boos. Als we de Engelstalige – Griekse? Duitse?- site Domaingang mogen geloven. Misschien stond de uiting zelfs wel op de Duitse site van Sixt, maar ik kon hem er zo gauw niet vinden. De r elatie van de Grieken met Duitsland is toch al gevoelig door de harde Duitse opstelling in de financiële crisis en deze provocatie verergert de zaak alleen maar volgens de site, die de uiting ‘smakeloos’ noemt.  Er zou een officiële klacht zijn ingediend door de Griekse Ambassade in Berlijn en Sixt’s Facebook-pagina zou vol staan met boze reacties van Grieken (ik zie ze zo gauw niet). Het lijkt geen hoax. Benieuwd hoe het met Sixt’s autoverhuur in Griekenland verloopt. Als ik er ben zal ik ze eens vragen. Er is inmiddels een Griekse anti-Sixt ‘advertentie’ verschenen ook, grrrr. .

Lees ook:Knappe WiFi-guerilla-reclame voor Sixt Rent-a-Car op Duits vliegveld
Lees ook:Kans op oranje carwrap bij Sixt meldt WK inhaakspot
Lees ook:Ruimte voor copulerend koppeltje gefixt door Sixt
Lees ook:Als ze je niet zit staan ga je naar Sixt die het fixt
Lees ook:De Valentijnauto van Sixt: met neerklapbare voorstoelen

Eén reactie op “Griekse klachtenregen na Drachmen-provocatie Duitse Sixt

  1. Steef Pemmer

    Nou ik ga ook niet meer naar Griekenland door deze “vieze” reclame ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.