Help, horrorwinter voorspeld in inhaakadvertentie van Unox

Op de eerste dag van de winter plaatste Unox een prachtinhaker in gratis dagblad Metro. Van de voorspelde horrorwinter is nog totaal geen sprake. Maar wel als je boerenkool krijgt zonder worst. Schrijft site Verse Reclame. Super inhaakadvertentie; zo simpel, zo duidelijk. Wel apart dat-ie alleen in de Metro stond. Gratis soms? Had Unox het budget er niet voor over?

Lees ook:De Koningswup van Albert Heijn-spot: voor klantgenoten
Lees ook:Inhaakadvertentie voor Unox’s tiende Nieuwjaarduik (op 25 plaatsen!)
Lees ook:Uitcheck-herinnering per app in reclame van NS
Lees ook:Dirk’s 3=1-reclame stunt na fusie met Bas en Digros
Lees ook:Er is maar één beter dan Ajax (in de keuken, Cillit Bang)

3 reacties op “Help, horrorwinter voorspeld in inhaakadvertentie van Unox

  1. Lisa

    ‘Zo duidelijk’?!? Ik snapte ‘m pas toen ik je begeleidende tekstje las! Unox maakt namelijk ook kant-en-klaar boerenkool, dus ik legde geenszins een link met rookworst.

    Kortom, wat mij betreft allesbehalve duidelijk. Was het nou echt zo moeilijk geweest voor de makers om er even een link naar hun rookworst in te maken? Desnoods met een pakshot of zo? Dan was ie tenminste begrijpelijk geweest. Gemiste kans.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Lisa: Eet je wel genoeg boerenkool? ;-) Dank voor reactie, maar sorry, maar ik snapte ‘m op ‘t eerste gezicht (en dat is niet altijd het geval ;-) )

      /   Beantwoorden  / 
  3. Frans

    Haha!
    Tis een doordenkertje (ik moet toegeven dat het bij mij ook een paar seconden duurde voordat het kwartje viel) maar hij is wel errug goed!
    Een collega van mij zei in oktober, toen iedereen de mond vol had over de horrorwinter, dat we een kwakkelwinter zouden krijgen, en dan een lange warme zomer. Ik heb dus ook géén buitenland vakantie geboekt dit jaar…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.