Benefietwedstrijd Ajax voor Japan, met optredens Toppers, Votown Allstars met Jan Smit, Xander de B. en vele anderen

Woensdagavond 13 april gaat het los in de Amsterdamse Arena, ten behoeve van Japan. Blijkens deze advertentie vandaag. Ajax speelt op 20.30 uur een benefietwedstrijd tegen Shimizu S-Pulse, maar wie er voor Ajax spelen is niet bekend. Gezien de blessures en vooral de Eredivisiebelangen zullen de toppers niet spelen of in ieder geval niet lang. Die andere Toppers treden wèl op, om 19.00 uur (station open om 17.00 uur), maar ook Xander de Buisonjé, Glennis Grace, het Nationale Ballet, Votown Allstars (Jan Smit, Nick en Simon, de 3 J’s), Kinderen voor Kinderen, Opera Zuid en Dennis van der Geest . Kost dat, voor dat zo goede doel? Slechts €5 of €35 (hoofdtribune). Meer info hier. Meer over sponsors in overlees.

De benefietavond in de Arena, waarvan de baten naar het Japanse Rode Kruis gaan na de driedubbele ramp daar (aardbeving, tsunami en de nucleaire-ellende), is mogelijk gemaakt door: Amsterdam ArenA, Gemeente Amsterdam, Gemeente Amstelveen, Ajax, Xsaga, KLM, Hotel Okura, Ticketpoint. Met dank aan
Stichting Nederland Helpt Japan, Ambassade van Japan, Japanese Chamber of Commerce, Dujat, VMW Taxand, zeggen de benefietorganisatoren verder.

Lees ook:Onderdak, dekens, eten, water: help Rode Kruis Japan helpen
Lees ook:Ook Groupon Nederland start Japan-actie via Rode Kruis
Lees ook:Wintercollecte voor Syrië in de reclame van Rode Kruis
Lees ook:‘Dear Japan, from Phuket’-ondersteuningsspot: reclameprijs
Lees ook:Rode Kruis Week ook ondersteund met reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.