Ook Groupon Nederland start Japan-actie via Rode Kruis

Verrassand. Ook de NL-vestiging van de internationale inkoopclub Groupon helpt vandaag de slachtoffers van de aardbeving in Japan. Goeie reclame voor Groupon. Betaal € 2 en ze verdubbelen het: € 4 rechtstreeks naar het Nederlandse Rode Kruis, dat het geld verder transporteert. ”Geen tussenpersonen, geen verborgen kosten.” Je kunt dus een veelvoud van die €2 overmaken, als je wilt. Ze lichten toe: ”Wij van Groupon Nederland voelen ons sterk verbonden met allen die getroffen zijn door de tragische gebeurtenissen sinds vrijdag 11 maart 2011, direct of indirect. We versturen warme gedachten naar onze collega’s in Japan en hun families.” De Groupon-bijdrage is wel gemaximeerd tot €25.000, maar alles wat er bij ze binnenkomt boven de €25.000 gaat uiteraard ook naar Japan. Klik voor meer info over deze goeie Groupon-actie.

Lees ook:‘Dear Japan, from Phuket’-ondersteuningsspot: reclameprijs
Lees ook:Groupon’s zelfspot-spotje over Tibet gaat mist in (SuperBowl)
Lees ook:Geurzegel op Valentijnskaartje in spotje van PostNL
Lees ook:Gratis met èchte kus je valentijnskaart versturen leuke reclame-stunt PostNL
Lees ook:‘Rukfantasieën’ van mannen in commercial Australisch mannenblad

2 reacties op “Ook Groupon Nederland start Japan-actie via Rode Kruis

  1. Daniel

    Goede actie van Groupon. Zo te zien zijn ze ook al een heel eind richting de 25.000 euro. De donatie is niet alleen als landelijke deal aan te schaffen, maar ook als extra deals op de pagina’s van bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Snel rekensommetje levert op dat ze nu al meer dan 8000 keer de donatie hebben ontvangen en dus ruim 16.000 euro. Hopelijk halen ze het limiet nog :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lilian - Groupon

    Onze Nederlandse inzamelingsactie voor Japan is gesloten. In totaal zamelden onze fans 21.686 euro in! Wij verdubbelen dit naar 43.372 euro. Ook in andere landen zamelde Groupon geld in voor Japan. Wereldwijd hebben we op dit moment ruim 2.7 miljoen euro ingezameld. Iedereen ontzettend bedankt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.