‘Wij verlagen de prijzen niet’ zegt supermarkt Plus trots

Supermarktketen Plus probeert ook wat aandacht te krijgen, nu de A-merkoorlog is losgebarsten, onder leiding van Jumbo. Door iets verrassends te roepen vandaag in een dagbladadvertentie: ‘Wij verlagen de prijzen níet!” Ondeugende mensen, daar bij Plus, met hun niet zo handige dubbele slogan, ‘T is goed boeren bij Plus èn Wat een verschil. Want ze laten geen A-merken zien. Alleen groenten en fruit van het Plusmerk zien. Met daarboven de tekst: Plus heeft al de laagste actieprijzen voor groenten en fruit van topkwaliteit. Dan in, dag uit. Gegarandeerd! Wat zegt ”de laagste actieprijzen” nu precies? Het hele jaar door actie, zeker. En zijn deze kortingen nu wel of niet tijdelijk? En ze roepen dat ze de prijzen niet verlagen, maar doen dat daaronder wel, met tien producten… Deze advertentie trekt dus de aandacht, mede door alle onduidelijkheden.

Lees ook:Lidl-reclame jubelt over groente-oordeel Consumentenbond
Lees ook:Campagne moet eten van groente en fruit stimuleren
Lees ook:Jumbo verlaagt niets in advertentie over prijsbeleid
Lees ook:Jumbo vergelijkt nu appels én peren en ook die van Lidl in advertentie
Lees ook:Albert Heijn kondigt verlaging prijzen van ‘dagelijkse boodschappen’ aan in advertentie

11 reacties op “‘Wij verlagen de prijzen niet’ zegt supermarkt Plus trots

  1. janny

    de plus zijn een stelletjes afzetters
    het is de duurste supermarkt die er is, zelfs nog duurder dan ah en nog minder cachet ook nog, hoe durven ze de OPLICHTERS!!

    dat ze nog bestaan is onbegrijpelijk, eigenlijk kogen ze geen bestaansrecht hebben, GGGGRRRRR!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter vh

    @Janny
    ‘De’ Plus mag dan misschien een stelletje afzetters zijn,
    jij bent duidelijk een gefrustreerde mevrouw die met allemaal beschuldigingen en GROTE LETTERS probeert haar gefrustreerde gelijk te halen.
    En eerlijk gezegd weet ik niet wat ik erger vind… Of eigenlijk weet ik het wél: ik heb liever een dure supermarkt met wat minder cachet, dan een goedkope zeurpiet met teveel boze woorden. GGGRRR!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Redactie, Michael

    @Janny: Leg even uit, graag, hoe ze de klant precies oplichten. Dat maakt je tirade misschien wat begrijpelijker voor buitenstaanders. Je klinkt zo boos, alsof je door Plus ontslagen bent…

      /   Beantwoorden  / 
  4. janny

    jullie zullen wel bij die gore nare vieze plus werken of aandelen hebben of is het “min” wat ik zeg? ontslagen kan dus nooit want ik zou er voor geen meter willen werken. bij opheffingsuitverkoop zijn ze nog steeds de duurste maar vooruit als ze definitief van het toneel verdwijnen vindt ik het best.

      /   Beantwoorden  / 
  5. peter vh

    Sorry, maar je komt een beetje lachwekkend over Janny, met je ‘gore nare vieze Plus’. Hahaha. Rustig ademhalen, dan komt het allemaal goed. Enne… zullen we het dan nu weer gewoon over reclame hebben? Mooi.

      /   Beantwoorden  / 
  6. janny

    tja peter daar valt geen reclame over te maken maar waar ik nog het meeste “ziek” van wordt, écht waar dat is die VERVELENDE NARE CARGLAS reclame met dat stomvervelende deuntje, vindt je ook niet?
    nog ergelijker dan de plus nou dan zeg ik toch wel wat of niet soms?

      /   Beantwoorden  / 
  7. peter vh

    Wat ben jij een zeurpiet, Janny. Heb je verder wel een leuk leven? Sterkte. (En maak je trouwens niet zo druk over Carglass: dankzij dat soort reclame heeft SBS6 het geld om de programma’s over campings en Frans Bauer te maken waar jij zo graag naar kijkt.)

      /   Beantwoorden  / 
  8. janny

    die frans bauer is helemaal afschuwlijk dacht jij werkelijk dat ik zo lelijk ben omdat mijn naam janny is? het klinkt idd wat ordi maar zo zie ik er echt niet uit hoor!

      /   Beantwoorden  / 
  9. peter vh

    Nee, het komt ook niet door je naam Janny, dat ik dat denk. Het komt door hoe je praat en wat je zegt.

      /   Beantwoorden  / 
  10. janny

    toch wel eerlijk van je peter succes met deze blog
    groetjes van janny18

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.