Volgens Mercedes-Benz is milieuminister Cramer ‘brandschoon’

Geestig. Terwijl De Telegraaf vandaag een VN-artikel citeert waarin staat dat TON's Rita Verdonk gejokt zou hebben over haar krakers- verleden, mengt zich elders in de krant Mercedes-Benz zich in de discussie over het vermeende krakers- verleden van Milieu- minister Cramer. ''Minister Cramer is brandschoon'' luidt in kop van de geestige inhaakadvertentie. In de tekst wordt uitgelegd: ''Wat ze ons ook te vertellen heeft vandaag, één ding is zeker. Jacqueline Cramer is de enige minister in dit kabinet die rijdt in een auto op schoon aardgas: de Mercedes E-Klasse 200 NGT.'' Verbruik en CO2-uitstoot zijn uiteraard indrukwekkend beperkt (inhaker gemaakt door reclamebureau FHV/BBDO).

Lees ook:Ministers krijgen gratis Saab BioPower aangeboden
Lees ook:‘Te politiek’ – De Pers weigert advertentie blog GeenCommentaar
Lees ook:Minister: Nieuwe vuurwerkcampagne niet meer alleen op internet
Lees ook:Mercedes-Benz haakt met advertentie in op F1-ster Lewis Hamilton
Lees ook:ChristenUnie wil campagne OV-chipkaart uitstellen

3 reacties op “Volgens Mercedes-Benz is milieuminister Cramer ‘brandschoon’

  1. Redactie, Michael

    Het onafhankelijk onderzoek van Ernst & Young naar het verleden van minister Jacqueline Cramer (PvdA, Milieu) levert vooralsnog weinig op. Vrijwel niemand van de geïnterviewden kan zich iets herinneren en bovendien is het onderzoek nog niet eens afgerond. Dat meldt het accountantskantoor Ernst & Young in zijn rapport, dat door Cramer naar de Tweede Kamer is gestuurd, aldus Elsevier vandaag.
    Het onderzoek had uit moeten wijzen hoe de naam van Cramer op een advertentie uit 1986 in de Volkskrant terechtkwam. Daarin ondersteunen de ondertekenaars de publicatie van gestolen documenten in krakersblad Bluf! en verklaren ze de opdrachtgever te zijn van de openbaarmaking.

      /   Beantwoorden  / 
  2. MmB

    Het reclamebureau van M-B is FHV.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.