Kaartverkoop Nederlandse concerten Bob Dylan start vrijdag meldt advertentie

Drie concerten geeft-ie in Nederland met zijn band, Bob Dylan. Hoop dat het nog goed klinkt. De kaartverkoop voor kick-off stad Eindhoven (maandag 2 november in het Muziekgebouw) en Amsterdam (donderdag 5 en vrijdag 6 novemeber, in Carré) start morgen/vrijdag 22 mei om 10 uur, meldt bijgaande advertentie de Volkskrant vandaag (KLIK erop om wat te vergroten). Via de site van Ticketmaster. Meer informatie bij de organisatie die Bob Dylan hierheen haalt, Mojo Concerts.

De legendarisch zanger, bekend van onder meer nummers als Blowin’ In The Wind en The Times They Are A-Changin‘, bracht begin dit jaar een nieuw album uit. Shadows In The Night is het 36e studioalbum van Bob Dylan en bevat tien jazznummers die eerder werden vertolkt door Frank Sinatra. Op 16 juni verschijnt ook een nieuw compilatie-album. Dylan, Cash, and the Nashville Cats: A New Music City bevat 36 nummers, inclusief een niet eerder uitgebracht nummer van de artiest. Meldt De Telegraaf.

Lees ook:Bob Dylan stuurt je mail, als reclame voor Ultimate Collection-cd’s
Lees ook:Bob Dylan Bootleg Series Vol 11 en Crosley retro platenspeler in reclame Volkskrant
Lees ook:Terugroepreclame voor Sambabal toeter WK
Lees ook:Nog maar drie van Take That naar Ziggo meldt advertentie
Lees ook:Bob Dylan zegt iets in nieuw spotje over taal van IBM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.