Kunstig spotje voor Toyota GT86 sport met zang Edit Piaf

De arme man heeft genoeg van het leven in een kunstmatige wereld -een game-style city- in deze zeer indrukwekkende commercial van Toyota in Engeland, voor de GT86-sportwagen. Die zijn probleem helpt oplossen met een volgens de automaker ”exhilarating, authentic driving experience.” Met de overbekende Non, je ne regrette rien-song van de Franse chansonnière Edith Piaf (1915-1963) op de achtergrond. Deze lange versie van de commercial wordt alleen online vertoond, de kortere van een minuut is voor televisie in Engeland bestemd. Het reclamebureau achter de ‘Real Deal‘-campagne van Toyota is Saatchi & Saatchi London.

Lees ook:Edith Piaf & Specsavers: één na slechtste spotje van 2008
Lees ook:Edith Piaf schandelijk misbruikt in Engels spotje van Specsavers
Lees ook:Veel sexueel gedoe met mensbeesten in Orangina-spotje
Lees ook:De hele rare reuzecommercial voor Toyota’s Familie Prius
Lees ook:Harry´s bloopers op set AH’s Toy Story commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.