De hele rare reuzecommercial voor Toyota’s Familie Prius

They’re all a little different. Just like us.’ Reken maar dat deze commercial over de tong gaat in Amerika. “Toyota presents the Prius family.” Want lekker gek, 18 mensen die op stap gaan, bijeengepakt als een reus, en er weer uiteen vallen. Om zo duidelijk te maken dat Toyota’s Familie Prius steeds maar groeit (er is geen meervoud van Prius): ieder kan nu z’n eigen auto vinden. Zo is daar de oorspronkelijke, de grotere, de kleinere en de electrische versie. Allemaal net ff anders, net als wij. Deze opmerkelijke, knapt gemaakte commercial is van reclamebureau Saatchi & Saatchi in Los Angeles. Via AdWeek.

Lees ook:Amerikaan heeft moeite met namen Toyota Prius-zussen
Lees ook:Jan met de flesvingers over-the-top spotje van Andes bier
Lees ook:Reclame voor Prius gestopt in VS want auto verkoopt zichzelf
Lees ook:Reclame voor Toyota Prius neemt sjeik in de maling
Lees ook:Toyota slaat aan het ‘re-inventen’ als reclame voor de Camry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.