Spotje Vereniging Eigen Huis voor collectieve inkoop energie

De recente commercial voor de Vereniging Eigen Huis is aardig en zeer duidelijk, het initiatief van de liefst 675.000 leden tellende VEH zeer boeiend: de vereniging van huiseigenaren gaat weer collectief groene energie inkopen voor de leden. En is daarmee de zoveelste inkoopclub die is ontstaan nu marchanderen op alle prijzenfronten loont, geruggensteund door de recessie. We zijn benieuwd hoeveel de VEH van de tarieven van de gevestigde energieleveranciers af weet te pingelen. Inschrijven kan tot 12 februari, meldt de site. Volgens een woordvoerder kunnen ook niet-leden inschrijven. ”Pas als je het aanbod accepteert word je lid, maar dat is het eerste jaar gratis en daarin zit ook de dienstverlening met betrekking tot de energie-inkoop,” aldus een woordvoerder. Vanochtend hadden al bijna 25.000 mensen/gezinnen zich ingeschreven. Meer info ook in dit filmpje.  Het spotje werd gemaakt door reclamebureau XXS.

Lees ook:Reclame Collectieve Inkoop Energie Vereniging Eigen Huis
Lees ook:Vereniging Eigen Huis waarschuwt voor huizenmarkt als ‘doodlopende straat’
Lees ook:Reclame voor voetbaltoernooien voor mannen van 35/45+
Lees ook:Kijk goed!-reclame voor Nuvo erkende-opticiens
Lees ook:Ahold-affaire: Deloitte aangepakt in advertentie van VEB

2 reacties op “Spotje Vereniging Eigen Huis voor collectieve inkoop energie

  1. Jan Veenstra

    Vereniging eigen huis doet net als de consumentenbond. Het naapen van iets wat er allang was. Bij Energiecollectief.nl kan iedereen zich inschrijven op ieder gewenst moment.

    Net als vorig jaar waren de leden van de Consumentenbond 323 euro goedkoper uit, terwijl men bij Energiecollectief.nl 380 euro goedkoper uit waren. Waar blijft die andere 57 euro? Precies! In de zakken van de directeurs!

    Met het onafhankelijke energiecollectief is iedereen al jaren veel goedkoper uit. De grote clubs doen dit na, maar steken het grote geld in eigen zak!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Raymond

    Ik ben ook via het energiecollectief van de Consumentenbond overgestapt. Maar nu heb ik de voorschotnota gekregen en dit klopt niet. In plaats van 190 euro per maand moeten we nu 270 euro per maand betalen. Komt die korting later of ben ik nu beetgenomen. Volgens de NLE mag ik het bedrag verlagen, maar alleen met 10%. Ik snap het niet. Ik zou juist 330 euro goedkoper moeten zijn. Maar nu ben ik 1000 euro duurder :S. Wat te doen!? Kan iemand reageren?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.