‘Dandy presentator’ Jort Kelder in spotjes Friesland Bank

Tussen ‘0 euro en een paar ton‘ gaat-ie ermee verdienen. Zegt de ‘dandy-presentator’ in een interview. Voor het eerst in haar geschiedenis gaat Friesland Bank campagne voeren op TV. En voor de hoofdrol in de eerste twee commercials wist Roorda Reclamebureau Jort Kelder te strikken. ”Kelder is al jarenlang klant van Friesland Bank en was erg enthousiast over het idee om op zijn eigen wijze de nuchtere pluspunten van de bank voor het voetlicht te brengen.” De opnames vonden begin januari plaats op de Afsluitdijk,

in Oudehaske en in Harlingen. Momenteel wordt hard gewerkt aan de afwerking van de films. Op 24 januari gaat de eerste commercial in premiere. Hou onze site in de gaten voor meer nieuws over Jort & Friesland Bank! En kijk voor meer nieuws ook op de site van Friesland Bank zelf.” Aldus Roorda Reclamebureau. En de site van Reclamewereld natuurlijk. Wordt vast erg leuk, die spotjes. Maandag j.l. was de eerste op tv te zien, over een paar weken volgt de tweede.

PS Zie ook Kelder’s vermakelijke verhaal op zijn site: ”Ik reclamemaken voor een bank wahahaha. Eh ja.” En misschien dus wel gratis, zou ‘t echt?

Lees ook:Jort Kelder en de nieuw ‘betaalpot’ van de Friesland Bank
Lees ook:Jort Kelder maakt reclame voor ‘Slim Studeren=Geld Beheren’
Lees ook:Gouden Loeki-nominaties oktober: 1. Bol.com/Takelauto, 2. Friesland Bank/Kelder en 3. SIRE/Spel
Lees ook:Jort Kelder en Gerard Joling in Sixt-spot voor BMW X-serie
Lees ook:Gerard Joling en Jort Kelder in spotje autoverhuurder Sixt

0 reacties op “‘Dandy presentator’ Jort Kelder in spotjes Friesland Bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.