Help, de headhunter haakt iemand’s hoofd eraf (in commercial)

Rave Recruitment heeft een bloedige internetcommercial, een viral ontwikkeld, waarin het begrip headhunter/koppensneller letterlijk wordt genomen. Hun boodschap is angstaanjagend duidelijk: Let us do the headhunting. Het is waarschijnlijk in het Engels gemaakt om het internationale rondmailen te bevorderen. Goed voor de naamsbe- kendheid, maar ik zou wel graag willen horen of dit professioneel gemaakte filmpje Rave ook meer klanten oplevert. Via Bizz.nl.

Lees ook:Wervingsbureau ACA/JES laat cliënten personeel voor haar werven
Lees ook:Sprookjeshuwelijk maar niet heus in infomercial Unicef en Bridal Musings
Lees ook:Niks Luis Suárez of Bennie Jolink, nu èchte klanten in Beter Horen-spotjes
Lees ook:Wees aardig tegen elkaar: de SIRE-campagne van Coca-Cola
Lees ook:Herman Brood-werk z.g. op dak Hilton als reclame voor dakreclame

Eén reactie op “Help, de headhunter haakt iemand’s hoofd eraf (in commercial)

  1. Rob van Elburg

    RAVE-cruitment searched naar hoogopgeleide kandidaten in Finance & ICT. Een groep waar op dit moment enorme schaarste heerst.

    Searchen geschiedt d.m.v. een contact op een recent geplaatst CV in een databank of op een (social) network site. Respons na benadering was gemiddeld 5 a 10% (een beetje CV levert namelijk al snel 60 mailtjes op van diverse recruitment bureaus). Zorg dan maar eens dat men bij jou reageert!

    Dankzij een specialistische branding & “Feel Good” initiatieven (los van de vacature etc) als Dance & Film (Viral) is de respons nu 20 a 25%! Een leuk, onderscheidend filmpje voegt dan heel veel toe. Zie ook de reacties op Youtube.

    Voor RAVE-cruitment een enorme winst en voor haar klanten ook omdat men hierdoor goed aanbod krijgt en stevige nieuwe medewerkers kan aannemen, de essentie van recruitment!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.