Na Sony’s PS3, de nieuwe commercial voor Xbox 360

Interessant om de twee zeer recente, totaal verschillende commercials voor game- consoles te vergelijken. Eerst brachten we het elitaire, onbegrijpelijke spotje van PlayStation 3 met de ‘’baby’’, nu hebben we de Cops and Robbers- COMMERCIAL voor de Xbox 360. Met veel racen en indringend hakkengeklak & Spaanse achtergrondmuziek. Knappe speciale effecten. Niet nadoen, staat er bezorgd onderin het beeld, nog voor het Jump In. Want ‘professional stunters’ en ‘professional drivers.’.

Lees ook:Reclametrailer Microsoft’s ‘Gears of War 3′ voor Xbox
Lees ook:Wandelende lippen bewijzen reclamedienst aan Xbox 360
Lees ook:Star Trek’s Spock, Steve Gerrard en robot in Xbox-spotje
Lees ook:Racen met Red Bull, maar dan anders: zeepkar-racen als reclamespelletje
Lees ook:Gates en Spielberg in Anthem promo voor Microsoft’s Xbox

7 reacties op “Na Sony’s PS3, de nieuwe commercial voor Xbox 360

  1. tweetie

    dat spotje met die baby kende ik helemaal niet, erg horror-achtig! mooi gemaakt, onbegrijpelijk, doet me aan The Ring denken.
    Maar elitair ? zegt dat misschien iets over jouw zelfbeeld ? ;-)

    Ik vergis me trouwens telkens als ik die schaatsende transformer-reclame op TV zie, ik denk telkens dat het voor de xbox 360 is, blijkt het voor een auto te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Tweetie. Zit er wel goed mee, geloof ik (:-) Had ook apart kunnen zeggen. Of wat te denken van esoterisch (las ik ook ergens in de commentaren)?
    Niet best natuurlijk, als je gameconsoles en auto’s niet uit elkaar kunt halen in je geheugen. Niet best van die reclamemakers dan (:-)
    Om je te helpen (en die adverteerders ook, haha): we hadden wat transformercommercials voor automerken achter elkaar op deze blog op 26 september.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martin

    De XBOX reclames geven een “feel good” gevoel en zo’n kom bij ons want met ons is het lol hebben gevoel. Sony mikt nu nog vooral op de ongrijpbare en sexy hardware. zer is op het net wel veel te doen over de PS3 reclame…

      /   Beantwoorden  / 
  4. glorys6

    Uhh….die commercial slaat nergens op en XB 360 sucks……what do you think of that statement…..greetings….

      /   Beantwoorden  / 
  5. glorys6

    Die commercial is dus van Citroën als k t goed heb en k zou wel eens een woordje willen spreken met die marketingafdeling….k vind het nogal debiel overkomen namelijk…dat produkt moet volwassenen aanspreken volgens mij….

      /   Beantwoorden  / 
  6. MH3M3D

    Kan je met andere consoles niet in jumpen dan :P ? Alsof gamen alleen bij een 360 kan. Slechte reclame. Terwijl de 360 slecht verkoopt omdat mensen wachten tot alle consoles uit zijn om een keuze te maken maakt microsoft een reclame waarin hun console helemaal niets differentierents laat zien.

      /   Beantwoorden  / 
  7. PFFMH3M3D

    heaj ***aep, Microsoft wilt met deze motto de kijkers stimuleren mee te doen in de community van Xbox Live, wat op nummer 1 staat qua Online verbindingen op consoles. Dit is enkel een eigen product motivering, de reclame is simpelweg leuk; en dat zal de meerderheid ook zeggen. Differentierents?? HOE SAAI ZUL JE HET VINDEN ALS ZE HET OVER DE HARD- EN SOFTWARE HEBBEN IN EEN KORTDURENDE RECLAME MET ALLEEN FEITEN?! gebruik je verstand voortaan, en anders niet -__-

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.