Ook vreemdgangers site SecondLove plaagt SGP in reclame

Ashley Madison was natuurlijk eerst, en het leukst, met een inhaker, maar collega schuinmarcheerders site SecondLove doet nu ook mee met het populaire spel SGP-tje plagen. Want die partij wil een reclameban op dit soort reclame-uitingen en zoekt steeds de publiciteit op met dat streven. En dat zullen ze weten, LOL. Die sites mogen echter hun gang gewoon gaan van de reclamewaakhond, want de organisaties zijn legaal bezig al vindt niet iedereen het waarmee even ideaal. Op twitter onthult Alexander@Vanita_tailors dat SecondLove eigendom is van een reclamebureau. ”Die hebben de site ook bedacht. Het speelt heel slim in op het taboe.” Das nieuw voor ons, geen idee of dat waar is. En op vragen op twitter of de billboard uiting op die hoge mast fake is reageert @Arnoudproos dat-ie bij de Brienenoordbrug in Rotterdam staat. Dus echt.

Lees ook:WTF, niet twitteren op Moederdag zegt… Twitter in spotje
Lees ook:‘White Christmas’ als reclamesong voor Newyorkse Leger des Heils
Lees ook:Positieve WK-inhakers als slimme reclame Q-music
Lees ook:Graancirkel blijkt promotie Quest-artikel over ‘Seks in de ruimte’
Lees ook:Toyota speelt met ‘kindjeskar’ in op Boer zoekt Vrouw (Verso-reclame)

Eén reactie op “Ook vreemdgangers site SecondLove plaagt SGP in reclame

  1. Redactie, Michael

    [UPDATE] ‘Vreemdgaansite’ SecondLove heeft 55 procent meer aanmeldingen van stiekeme schuinmarscheerders dan in juni t/m september vorig jaar. De aandacht die gereformeerde politici op de site vestigen blijkt gratis reclame, licht site-eigenaar Erik Drost toe in De Telegraaf vandaag. ”Ik wil ze graag bedanken. We hebben geen extra reclames uitgezonden en geen persberichten de deur uitgedaan. Dankzij hen konden we rustig achteroverleunen.” Reactie van de SGP op de billboard hiernaast afgebeeld: ”Ik vind het wel creatief van ze.” Maar de partij heeft geen spijt van het ageren tegen SecondLove en dergelijke sites. ”Als je onder het mom van ‘gratis reclame’ niets mag zeggen, heeft de tegenstand vrij spel.” Ook voor de SGP heeft de strijd goed uitgepakt, geeft de woordvoerder aan. ”Net als de site hebben wij ook veel nieuwe leden. Qe hebben nog nooit zoveel positieve reacties gehad.”
    De partij probeerde de reclame van overspelsites verboden te krijgen en toen dat niet lukte wilde de SGP, ook vergeefs, de volgende boodschap erbij laten zetten: ”Let op, vreemdgaan dupeert kinderen!” Aldus de wakkere krant vandaag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.