Weer leuk idee van Zeeman: gratis reclameshirt van Zeeman

”LET OP! Dit artikel kan niet worden geruild.Waarschuwt de Zeeman-site, maar wie zou dát nou willen ruilen (tenzij ie te groot of te klein blijkt)… Wéér zo’n leuk idee van Zeeman, mensen gratis reclame voor je maken laten maken (als ze durven, want je moet wel van geel houden, haha). Wat de sjieke merken al zo lang doen, maar daar nota bene heel veel geld voor rekenen. ”Original basics since 1967,” staat er boven en onder de omgekeerde, beetje Nike-achtige swoosh.  ‘Het originele Zeeman reclameshirt,” zegt de site, héél exclusief ja, en voegt toe: ”Draag het met trots.” HIER te bestellen. Dit artikel wordt geleverd vanaf 5 augustus, eventueel samen met andere bestelde artikelen en is gemaakt van 95 katoen/5% elasthan. Extra goedkope reclame stunt weer van de reclamemakers achter de textielretailer, want zelfs de billboard ruimte bij exploitant JCDecaux is goedkoop deze tijd van het jaar ;-) Het reclamebureau achter de actie is Persuade Brand Interaction. ”Inspiratiebron voor deze campagne zijn de T-shirts van dure merken met grote merknamen op de borst. Deze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel jongeren gaan hiermee als wandelende reclamezuil door het leven. Met deze campagne onderstreept Zeeman haar visie dat er goed uitzien niet duur hoeft te zijn,” meldde Reclameweek nog, zag ik net.

PS Ik heb ‘m meteen besteld (en meteen maar even een spijkerbroek, want daar staat vást geen Zeeman op, lol).

PPS Opgelet, de verzendkosten zijn fors, bijna 5 euro. Gratis ophalen in een Zeeman-vestiging in de buurt zou veel makkelijker zijn geweest, maar ja, Zeeman wil je graag voor online verkoop bewerken, en zo wat terugverdienen…

Lees ook:Kleur je vrijdag-actie Zeeman redactioneel ingebed in Metro
Lees ook:Gratis voorpagina reclame voor goedkope trouwjurk Zeeman in dagblad Metro
Lees ook:Onder goed, geel en sexy: de billboard (haha) van Zeeman
Lees ook:Flagpole dancing met Flagdress in WK-spotje Zeeman
Lees ook:Zeeman maakt reclame voor reclame-kleding lijntje

Eén reactie op “Weer leuk idee van Zeeman: gratis reclameshirt van Zeeman

  1. tafai

    heel leuk idee, ik wil ‘m graag hebben! Alleen jammer dat de verzendkosten 4,95 zijn (terwijl zo’n shirt ook voor 2 euro gepost kan worden). Daardoor schiet het z’n doel weer een beetje voorbij wat mij betreft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.