Tourtopper Bauke Mollema als dierenschermer in advertentie World Animal Protection

Slim bedacht, van dierenbeschermers World Animal Protection. Inspelen op het succes -en plotseling landelijke bekendheid- van ‘onze’ Bauke Mollema in de Tour de France. Simpele advertentie dit (KLIK erop om wat te vergroten), geplukt uit De Telegraaf vandaag, maar helder genoeg qua boodschap. Met een oproep om een petitie te tekenen. Tegen een bepaald soort fietsers . Bauke houdt ook van dieren, leren wij. De tekst: ”Wij staan achter Bauke Mollema in de Tour. En Bauke staat achter ons. Wilde dieren. Geen entertainers. Steun –net als Bauke–onze campagne tegen hetmisbruik van apen in het toeristisch entertainment. Ga naar World Animal Protection/Apen en teken de petitie.”

Lees ook:Loretta Schrijver spreekt nieuw spotje World Animal Protection over misbruik olifanten in
Lees ook:Dieren doen leuk in ‘Friends Furever’-spotje Android
Lees ook:Laat Arabische lente geen illusie worden-advertentie over Egypte-petitie Amnesty
Lees ook:Oh, wat zijn die dieren lief tegen elkaar in spotje Travelers
Lees ook:Rusland houdt van Noordpoolboringen, niet regenbogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.