Loretta Schrijver spreekt nieuw spotje World Animal Protection over misbruik olifanten in

Onlangs op tv‘ zeggen we dan. Recent, vorige week, om precies te zijn: het nieuwe spotje van World Animal Protection. En nu alweer hier, bij Reclamewereld, haha. Maar het onderwerp is verre van grappig. Je ziet beelden van olifanten die worden misbruikt voor toeristisch vermaak, afgewisseld met olifanten in het wild, waar ze horen. In het spotje, u hoort het goed, is Loretta ‘Schoonenberg’ Schrijver zo aardig

om geld te helpen ophalen voor dit goede doel. Ze is al Ambassadeur van WSPA, WNF en Stichting Aap, als we deze RTL-bio mogen geloven. En wel via een eenmalige donatie: SMS Wild naar 4333 (let op, dan wordt wel €3 afgeschreven). Deze infomercial is onderdeel van de WAP-campagne tegen het gebruik van ‘wilde dieren als entertainers’, waar ook de petitie tegen de olifantenritten onder valt. Nog niet ondertekend, wel interesse? Teken dan nu. Of deel de petitie via Facebook of Twitter met je vrienden.

Via Theo de Jong.

Lees ook:De ‘Zet een poot voor honden in nood’-advertentie
Lees ook:Katten swing-spot als hulp voor tijgers en leeuwen
Lees ook:Erf- of schenkbelasting terughalen meldt SMCO-advertentie
Lees ook:Vitesse’s overlijdensadvertentie voor Theo Bos in de krant
Lees ook:Jaap Jongbloed en Pom Zwart in spotjes Free a Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.