Amerikaanse meisjes lijden massaal aan ‘t Bratz Doll-koppiecomplex

Het Kleine Koppie-complex. Toen iemand me dit mailde (geen dank JvO) dacht ik eerst, dit is een grap, daar trap ik niet in. Dat deed ik dus wel, het is een grap van tv-zender Onion in de VS. De Bratz Dolls, met die kenmerkende grote hoofden, zijn extreem populair in de VS, al een tijd, en nu constateren bezorgde ouders -en een enkele psycholoog- dat er ook nadelen kleven aan die leuke poppetjes. Nogal wat van hun lieve dochtertjes blijken ineens ontevreden te zijn over hun hoofdjes… hun te kleine hoofdjes! Anti-reclame voor het Bratzmerk, zou je zeggen, maar de verkoop neemt alleen maar toe. Iedereen mengt zich in de discussie, getuige dit (fake) filmpje: KLIK HIER OM TE ZIEN.

Lees ook:Autowasserij maakt ruitreclame met vogelpoep (in India)
Lees ook:‘Zou hij het droog houden vanavond?’ (RexonaMen-reclame)
Lees ook:Ben in aantocht, vanuit Mexico, als inhaakspotje op Sint
Lees ook:Mossad-moord geparodieerd in Israelische supermarktreclame
Lees ook:Beste anti-wapens spot: ‘Stop de kogels, doodt het geweer’

4 reacties op “Amerikaanse meisjes lijden massaal aan ‘t Bratz Doll-koppiecomplex

  1. Thomas

    Ik ben toch altijd weer benieuwd bij dit soort berichten of ik het sarcasme uit de berichten nou niet oppik of dat de auteur écht denkt dat het waar is. In het laatste geval neemt JvO je toch echt in de maling, The Onion News Network zou ik namelijk nou niet een ‘echte’ bron willen noemen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Om eerlijk te zijn, ik twijfel nu ook heftig, Thomas. Na wat research via Google. Heb mijn tipgever gemaild erover. Er is wel veel kritiek op de poppen, want te sexy, slechte invloed op, enzovoorts, maar over die hoofdzaak, haha, bericht alleen Onion. Wordt wel veel als serieus overgenomen door andere blogs en sites, maar niet door gevestigde kranten bijvoorbeeld. Misschien heb je gelijk en ben ik er wèl ingetuind. Dan zal ik het zeker melden ook!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    Je weet dat Onion sowieso geen echt news network is maar juist comedy/acteurs he? Zo nee, kijk dan zeker even op die site rond. Ze hebben machtig mooie ‘nieuwsberichten’.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Redactie, Michael

    ”I rest my case”, ik ben erin getuind… Dank voor het wakker schudden ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.