Naomi Campbell parodieert zichzelf in commercial Dunkin’ Donuts

Supermodel Naomi Campbell mag haarzelf spelen - iemand die haar woedeaanvallen slecht onder controle heeft- in een nieuwe commercial van Dunkin' Donuts. Campbell was onlangs in het nieuws toen ze vijf dagen ‘'community service'' moest doen als straf voor het meppen van haar huishoudster en het smijten van een mobieltje. Het spotje is gisteren opgenomen, melden de (roddel) media in de Verenigde Staten. We laten even de New York Post aan het woord over de commercial: "In the script Naomi is gardening in an evening dress. Something goes wrong,

she gets frustrated, and she flips out. She then takes her shoe off and throws it through a window. Next to her is a Martha Stewart type who is calm, cool and collected, thanks to her frozen Dunkin' Donuts drink." Lijkt mij leuk om te zien, de jacht op die commercial is begonnen.

De heetgebakerde 36-jarige Naomi zou overigens, volgens diezelfde roddelmedia, hebben laten doorschemeren dat het gedoe met haar huishoudster alleen was om in de publiciteit te komen. Voor het eerst in haar carrière komt ze nu op de cover van W magazine (ik ken dat blad van Conde Nast in de VS niet, maar kennelijk heel belangrijk). En vangt ze een kapitaal van Dunkin' Donuts. Campbell naar verluidt: "All I had to do was scrub some floors and hit my maid!"

 

Lees ook:Jammer, Naomi Campbell is reclameschnabbel kwijt
Lees ook:Naomi Campbell danst met hagedissen op muziek Michael Jackson (PepsiCo-spotje)
Lees ook:Naomi Campbell: reclame voor Russisch vastgoedvriendje
Lees ook:Naomi Campbell doet ‘t met hagedissen voor frisdrank LifeWater
Lees ook:Naomi Campbell maakt weer reclame voor Basso’s bont

2 reacties op “Naomi Campbell parodieert zichzelf in commercial Dunkin’ Donuts

  1. Rico

    Ontzettend leuk stukkie, Michael, maar eh…. had jij nu niet in Cannes moeten zitten???

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Dank je, Rico. Gekke meid die Naomi. Kun je je nog herinneren, die prachtige Shell Olie-commercial, ook met NC?
    Tja, Cannes, toen ik hoorde dat het hier ook mooi weer zou worden heb ik t maar geannuleerd (:-) En zo heb ik een vroegtijdig faillissement van deze winkel op t nippertje weten te voorkomen.
    Zo’n tripje heen-en-weer met die prijzen daar is nog niet iets dat het redactionele budget van Reclamewereld.blog kan dragen… Dat was vroeger heerlijk anders, ja.
    Wie weet kom ik er ooit nog weer eens een keertje.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.