Waarschuwings/terugroepreclame Yokohama BluEarth autobanden

Weer eens wat anders in de terugroepreclame vandaag, want bepaalde BluEarth autobanden van Yokohama Rubber Co. Meldt de advertentie vandaag in De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten, zodat duidelijk wordt om welke bandenmaten, geproduceerd tussen december 2011 tot december 2012, het gaat). De vorige was namelijk voor glutenvrije Tasti-it chocorepen van Damhert. De banden in kwestie ‘zijn mogelijk geconstrueerd met een onregelmatige geometrie in het onderste zijwandgedeelte van de band boven de hiel. Dit kan in sommige gevallen kleine scheurtjes in het onderste zijwandgebied veroorzaken waardoor mogelijk drukverlies kan optreden. In zeldzame gevallen kan dit lijden tot een kritische rijsituatie.’ Uit veiligheidsoverwegingen voor de consumenten heeft het in Raamsdonksveer gevestigde bedrijf besloten alle mogelijk geproduceerde banden te wisselen voor garantie, vandaar deze ‘recall’-advertentie vandaag. Heb je zulke banden, neem met spoed contact op met  Yokohama Nederland  0162-589500 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur). Voor meer info zie website.

De terugroepadvertentie besluit met de zin: ”Deze buitengewone stap wordt door YOKOHAMA als voorzorgsmaatregel genomen om de veiligheid en het vertrouwen van de consument te waarborgen.”

Lees ook:Kia biedt 7 jaar (!) garantie op alle tien modellen onthult reclame-uiting
Lees ook:Gratis winterbanden bij autoverzekering Hema meldt reclame
Lees ook:Reclame mannenondergoed JBS gestopt, ‘discrimineert’ vrouwen
Lees ook:Eneco in tegenaanval op jokkebrok-advertentie NEM
Lees ook:Koningsspelen: feestelijke en sportieve dag gewenst en betrokkenen bedankt in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.