Bijna 46.000 bezoeken aan Reclamewereld in juni

De bezoeken aan deze online nieuwssite Reclamewereld kropen weer verder omhoog de afgelopen maand, maar blijft nog steeds ruim onder dezelf de maand van vorig jaar. Het aantal bezoeken in juni bedroeg 45.805 vergeleken met 43.010 in mei. Dat blijkt uit cijfers geregistreerd door webtracker Statcounter (zie bijgaand staatje van Statcounter, KLIK erop om te vergroten). Het betreft ‘t aantal bezoeken of opgevraagde webpagina’s (page views, groene staafjes) bij Reclamewereld.blog.nl -actueel online magazine over reclame. Het aantal unique visits (blauw) -unieke bezoekers- vorige maand was uiteraard lager, en kwam in juni uit op 37.749, vergeleken met 35.220 in mei 2016. De tabel vermeldt ook de bezoekcijfers van april dit jaar.

In 2012 is de manier van tellen gewijzigd, waardoor door Statcounter geregisteerde aantallen de jaren daarna fors lager waren. Wekelijks, inclusief week-ends, worden 20-25 berichten gepubliceerd op Reclamewereld.blog. nl.

Klik hier voor info, contact, en, jawel, reclame-mogelijkheden/sponsoring via Blog.nl. Dat is het netwerk van 80 themablogs, goed voor 3.7 miljoen bezoeken per maand, waarvan ook dit blog deel uitmaakt.

Lees ook:Ruim 63.000 bezoeken aan Reclamewereld in juni
Lees ook:Bijna 52.000 bezoeken Reclamewereld in oktober
Lees ook:Bijna 61.000 bezoeken Reclamewereld in november
Lees ook:Bezoeken aan Reclamewereld in maart: 66.000
Lees ook:Bijna 44.000 bezoeken aan Reclamewereld in juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.