Septemberbezoek Reclamewereld: omhoog naar 88.500

Het aantal bezoeken of opgevraagde webpagina’s (pageloads) bij Reclamewereld.blog. nl -actueel online magazine over reclame- is de afgelopen maand september weer flink gestegen. Zowel vergeleken met augustus, als met dezelfde maand een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers ge registreerd door webtracker Statcounter (zie bijgaand staatje van Statcounter). Het aantal pageloads (groene staafje) bedroeg in september 88.579, vergeleken met 74.311 in augustus en met 78.748 in september 2011. Het aantal unique visitors (blauw) vorige maand was uiteraard lager, en kwam in september uit op 65.347, vergeleken met 56.067 in augustus en 55.935 in september vorig jaar. Wekelijks, inclusief week-ends, worden 25-30 berichten gepubliceerd op Reclamewereld.blog.nl. KLIK HIER voor info, contact, en, jawel, reclame-mogelijkheden/sponsoring via Blog.nl. Dat is het netwerk van 80 themablogs, goed voor meer dan 3 miljoen bezoeken per maand, waarvan ook dit blog deel uitmaakt. Check ook COLOFON, rechts bij Rubrieken, of HIER. Zo kun je de RW-redactie ook bereiken.

[PS]

Lees ook:Oktoberbezoek Reclamewereld: verder omhoog naar 96.400
Lees ook:Bezoeken aan Reclamewereld: ruim 74.000 in augustus
Lees ook:Reclamewereld: 57.000 pageloads in vakantiemaand augustus
Lees ook:Reclamewereld: bijna 79.000 pageloads in maand september
Lees ook:Ruim 64.000 bezoeken aan Reclamewereld in september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.