Beste internationale reclame bij Cannes Lions Amsterdam 15 sept

Ook op de hoogte blijven van wat er wereldwijd gebeurt op het gebied van reclame? Kom dan op maandag 15 septem- ber naar Cannes Lions Amsterdam in The Sand. Deze locatie wordt speciaal omgebouwd tot een toepasselijke setting, een groot strand, dus net als in Cannes: met de voeten in het zand… Hier wordt al het winnende werk van het Cannes Lions International Advertising Festival 2008 getoond, waarvan we op Reclamewereld. blog.nl al zoveel prijs(=Lion)- winnaars hebben laten zien. Niet alleen maar leuk, maar ook  educatief, reden waarom we dit evenement van  harte steunen: los van de populaire commercials is er ook winnend internationaal werk te zien op het gebied van reclame in kranten/magazines etc., buitenreclame, online, radio en design. Elke bezoeker van het avondprogramma -overdag zijn gratis workshops- krijgt de originele dvd met alle winnende cases. In principe voor reclamemensen, maar in reclame

geïnteresseerden, die er ook nog eens bijna 150 euro voor over hebben (125 ex btw) zijn ook welkom van 20.00 uur. Meer info en inschrijven hier.

PS Waarom die gorilla en geen (Cannes) Leeuw op dit plaatje: omdat die fantastische commercial met die drummende Gorilla van Cadbury's chocolate dit jaar mede winnaar was van de Films GrandPrix in Cannes (met hulp van Phil Collins).

PPS Uitnodiging met flimpje HIER.

 

Lees ook:‘s Werelds beste reclame te zien in Amsterdam
Lees ook:Gorilla drumt op muziek Phil Collins voor chocolaspotje (!) Cadbury
Lees ook:Gorilla-leed: dierenbescherming geeft knappe draai aan Cadbury’s GrandPrix
Lees ook:Na de gorilla Wonderbra-girl Jentina achter de drums in commercial
Lees ook:Topman McDonald’s Adverteerder van ‘t Jaar Cannes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.