Unhappy end: Du pain, Du vin, Du Boursin en Du nog wat…

Erg geestig bedacht; ik heb verder helaas geen informatie over de oorsprong van dit ”spotje” van Boursin. Neem aan dat iemand het idee kreeg om snel een eind te maken aan dat zoete gedoe in een bestaande commercial. Heel effectief, met een nieuw eind, en wel met Du t… Want dit kan toch geen ècht Boursin-spotje zijn?

Lees ook:Smaak is een serieuze zaak zegt het Boursin van nu in spotje
Lees ook:‘Parisian Love’ heel knap SuperBowl-spotje voor… Google
Lees ook:Echt waar? Wesp negeert SiSi Fruitwater wegens afwezigheid suiker
Lees ook:Bah, wat een vieze ringtone, genant, fake spotje zeker…
Lees ook:Nederlands supermodel Doutzen Kroes in commercial L’Oréal

4 reacties op “Unhappy end: Du pain, Du vin, Du Boursin en Du nog wat…

 1. Peter

  Yep, is voor zover ik weet wél echt (en van een buitenlands Y&R-bureau). Inderdaad leuk gevonden & gemaakt! Fin.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Michael van Os

  Petj af voor Boursin, in dat geval (en voor Y&R). Maar ik zou wel graag het ”bewijs” willen zien. Doet namelijk een beetje denken aan de gang van zaken rond die erg leuke Adam & Eva-commercial van Centraal Beheer; wel gemaakt door ‘t bureau, maar mocht niet op de buis van de opdrachtgever, wat ze niet leuk vonden uiteraard (dat filmpje belandde veel later zowaar op YouTube).

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  Petje af voor Boursin, in dat geval (en voor Y&R), Peter. Maar ik zou wel graag het ”bewijs” willen zien. Doet namelijk een beetje denken aan de gang van zaken rond die erg leuke Adam & Eva-commercial van Centraal Beheer; wel gemaakt door ‘t bureau, maar mocht niet op de buis van de opdrachtgever want te gevoelig, wat ze beslist niet leuk vonden uiteraard (dat filmpje belandde veel later op YouTube).

    /   Beantwoorden  / 
 4. Peter

  Aan de reacties op YouTube te zien, is-ie in het buitenland al gewoon on air. Wie weet binnenkort ook hier?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.