Voetbalvrouw Sylvie reclamegezicht Bavaria’s ‘DuchyDress’

Bavaria Silvie van der VaartVoetbalvrouw Sylvie van der Vaart is het reclamegezicht van de ‘DutchyDress‘ van Bavaria, een creatie van SuperTrash-ontwerpster Olcay Gulsen. De bierbrouwer onthulde vandaag ‘het eerste WK-item dat ooit gemaakt is speciaal voor vrouwelijke supporters‘: dat oranje jurkje dat ”iedereen staat en iedereen past.” Op de site van Adformatie wordt vanuit het Brabantse brouwersdorp feiten gemeld die ik maar moeilijk kan geloven. ”Het was de bierbrouwer uit Lieshout opgevallen dat vrouwen tijdens het WK net zo veel naar voetbal kijken als mannen en dat meer dan 50 procent van de vrouwen bier koopt.” Bavaria meldt in een persbericht dat het ‘iets doet om de vrouw zich vrouwelijker te laten voelen en tegelijkertijd de man een plezier te doen.’ De jurk moet een groter succes worden dan Bavaria’s Lederhosen. Gaat volgens mij wel lukken; erg leuke actie. De DutchyDress is vanaf 26 april 2010 verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in alle supermarkten in een passende verpakking met acht blikken Bavaria 33cl voor een consumentenadviesprijs van €9,99 en ook in B’s webshop. Het jurkje is te zien in de Bavaria-commercial die vanaf 19 mei wordt uitgezonden op televisie.

Sylvie van der Vaart heeft niet alleen bewondering voor SuperTrash, ze is ook erg te spreken over de actie van de Hollandse bierbrouwer, zegt ze in DT’s Privé vandaag. ”Het is een mooi merk. Bovendien vind ik het idee van Bavaria, om vrouwen in stijl naar een wedstrijd te laten gaan, ontzettend leuk. Ik heb begrepen dat het een uniek project in de wereld is. Nooit eerder is er in de aanloop naar een WK een link gemaakt naar de vrouwen, terwijl zij toch vaak degenen zijn die het bier in huis halen.”

„Ik vind het leuk om dit te doen.” Lacht: „Ik was niet verrast dat ze me hiervoor hebben gevraagd. Ik ben nu eenmaal de vrouw van een speler van het Nederlands Elftal én groot liefhebster van mode. Dus heel onlogisch is het niet dat ze mij hebben benaderd. Bovendien paste het in mijn werkschema. Ik zou namelijk toch al in Nederland zijn voor de fotoreportage voor het blad Mama waarvoor ik samen met onze zoon Damián poseerde.” Die reportage volgde op de uitverkiezing van Sylvie tot Famous Mama van het Jaar 2010.

Lees ook:Bavaria presenteert ‘Overwinningsjurk’ voor EK Voetbal
Lees ook:Sylvie van der Vaart reclamegezicht kapperslijn L’Oréal
Lees ook:Braziliaanse schone in bikini reclame voor Bavaria’s HolánDress
Lees ook:Is dit laatste gratis WK Voetbal-oranjejurkreclame Bavaria?
Lees ook:‘Stadionverbod Sylvie van der Vaart als WK-reclamemascotte Bavaria’ (KNVB’s Oranjesponsor Heineken zou boos zijn)

0 reacties op “Voetbalvrouw Sylvie reclamegezicht Bavaria’s ‘DuchyDress’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.