‘Dribbels & Dromen’-docu over voetballeven Ruud van Nistelrooy als reclame voor sponsor ING

Voor ‘alle Nederlanders voor wie voetbal een belangrijk onderdeel in het leven is’ heeft voetbalsponsor ING online documentaire ‘Dribbels & Dromen’ laten maken. Met ambassadeur Ruud van Nistelrooy, meldt de site van de bank. Duurt een half uur, deze documentaire ‘over en voor de sport, het amateurvoetbal en iedereen die er wekelijks mee bezig is’. Rode draad is ambassadeur Ruud van Nistelrooy, zijn leven en carrière. De kijker volgt Van Nistelrooy in zijn bijzondere voetballeven. We zien

hem als welp bij amateurvereniging Nooitgedacht, talent bij SV Margriet en later als wereldberoemde profvoetballer en wekelijkse vrijwilliger bij de club van zijn zoontje. Het erg aardige #dribbelsendromen werd gemaakt voor voetbalsponsor ING door reclamebureau Brand New Telly Industries (regie Martijn Blekendaal, camera/montage Pim Hawinkels).

Vaksite Adfo meldt dat de exclusieve première van de docu Dribbels & Dromen afgelopen zondag in het Philips Stadion in Eindhoven was, voorafgaand aan de wedstrijd PSV-Ajax. De uitslag is even niet relevant hier ;-) . En gisteravond was de documentaire te zien bij Ziggo Sport. ”Op basis van de inhoud is de documentaire ook al geselecteerd voor het Rotterdam Sport filmfestival.” Zie ING-site erover hier.

Lees ook:Ruud van Nistelrooy succes gewenst door LÓreal Men
Lees ook:Op de bank voetbal kijken met Gullit, Van Nistelrooy
Lees ook:Ruud v. Nistelrooy cool in WK-inhaakspot L’Oréal Men Expert
Lees ook:Voetballer Ruud van Nistelrooy neemt de bus in spotje Heineken
Lees ook:Naar Champions’ League-finale met Heineken (als je voetbalstoeltjes koopt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.