Nederland even verlost van Gordon dankzij reclamestunt Kitkat

Nestlé-merk Kitkat geeft heel Nederland een break. ”Een break van de man die 24/7 in de media is. Een break van..… Gordon.” Meld t de begeleidende tekst op YouTube eerder deze week. En jij kunt meebepalen hoe groot die break wordt; hoe lang en hoe ver weg. Want de man die niet uit ‘s lands media te branden is wordt naar een onbewoond eiland gestuurd. Yesss! De campagne en actie ter gelegenheid van de lancering van Kitkat Chunky

Double Caramel is van reclamebureau JWT.  Bijgaand het teaser-filmpje om alvast wat aandacht op te wekken. Meer informatie op site Give Holland A Break (live per 20 oktober, dus maandag pas, lastig).

Lees ook:KitKat komt met pixar-achtig animatiefilmpje als merkreclame
Lees ook:Strand ezeltjes in melige Engelse KitKat-reclame
Lees ook:Break-dancer daagt ‘double-Dutcher’ uit in Nike-spotje
Lees ook:De BMW van de boeven, de politie’s Volvo en de KitKat-rust
Lees ook:Have a break-KitKat haakt leuk in met reclame op Isner/Mahut’s langste tenniswedstrijd ooit op Wimbledon

3 reacties op “Nederland even verlost van Gordon dankzij reclamestunt Kitkat

 1. Prince

  Jeutje, wat een enorme toestand voor een reepje chocola..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  @Prince: Ja, hè, maar wel leuk en je moet toch wat, met zo’n low interest-produkt (maar wèl lekker ;-) )

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  UPDATE: Zondagochtend is Gordon onder het toeziend oog van al zijn fans op het vliegtuig gestapt naar het onbewoonde eiland Cayo Paloma, meldt creatiebaas Bas Korsten van KitKat-reclamebureau JWT. ”Alleen. Én, het is regenseizoen. Gordon slaapt in een hutje op het strand en heeft wat broodnodige spullen bij zich zoals een pannetje, een zakmes, lucifers, een paraplu en een SAS Survival boek. Hij moet zijn telefoon inleveren. Dat wordt dus een weekje tot rust komen. Lekker lezen. Zelf een kokosnoot plukken of gewoon een uurtje mediteren. Kortom, Gorden zal er zelf iets van moeten maken. En dat kan je, als je Gordon echt heel erg mist, via een verborgen live-stream op givehollandabreak.com volgen. Spannend, want zoveel rust is hij niet gewend. En zolang alleen zijn ook niet. Dinsdag 4 november is het gedaan met de rust en is Gordon terug.”

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.