Reclameman Koopal regisseert speelfilm De Marathon

Als De Marathon geen succes wordt in de bios, dan kan het niet aan de voorpubliciteit hebben gelegen. Voor Reclamewereld is die film van speciaal belang van de eerste speelfilm geregisseerd door reclameheld Diederick Koopal, die ettelijke succesvolle commercials achter zijn naam heeft. In zijn film spelen onder andere Martin van Waardenberg, Stefan de Walle en Marcel Hensema een rol. De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico , die gebroederlijk samen in de garage van Gerard werken, laten zich sponsoren om mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. In de NL bioscopen van donderdag 18 oktober.

We citeren nog even Filmfestival.nl.

Diederick Koopal: ”De Marathon wordt een kruising tussen THE FULL MONTY en ROCKY. Een vriendengroep die met vallen en opstaan probeert een nagenoeg onmogelijk doel te realiseren. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om met deze gelouterde acteurs en producenten een echte Nederlandse feel-good movie te gaan maken.”

CEO en oprichter van Eyeworks Reinout Oerlemans: ”Diederick is dé man om deze film te maken. Hij weet als geen ander wat het Nederlandse publiek raakt en heeft ruimschoots bewezen dat hij een verhaal met humor kan vertellen. Diederick heeft een bijzondere kijk op het alledaagse leven en kan dat op een unieke wijze overbrengen.”

[PS]

Lees ook:Reclameman Koopal regisseert speelfilm Bloed, Zweet & Tranen over leven André Hazes
Lees ook:En wij feliciteren ook Marathon-regisseur Diederick Koopal
Lees ook:Bloed, Zweet en Tranen van regisseur Diederick Koopal: de reclametrailer
Lees ook:Sylvester Stallone en Jan Kooijman in vecht spotje Remia
Lees ook:Kans op figurantenrol in André Hazes-film meldt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.