BN’rs maken reclame voor de Nationale Sportweek

Door heel Nederland duizenden gratis sportactiviteiten.’ De Nationale Sportweek, van morgen 19 april tot 26 april, wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Zie bijgaande advertentie met BN’rs -Ambassadeurs geheten- in De Telegraaf. Van Ria Valk tot Marco Borsato en van Frits Wester tot Jamai Loman, en nog veel meer. ”Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positievebijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot,” aldus de site. Lees hier over de Ik neem je mee-actie (neen iemand mee naar jouw sport(club), gratis. Check de site Nationale Sportweek op kijk op de site van je eigen gemeente.

Lees ook:Doe mee aan Nationale Sportweek NOC*NSF roept advertentie op
Lees ook:Nationale Sportweek-advertentie over alle gratis activiteiten
Lees ook:Reclame Nationale Autokaart misleidt met informatie over ‘gratis’ APK
Lees ook:Ons echte goud te zien tijdens Nationale Museumweek meldt spotje
Lees ook:Als één team achter gehandicapte sporters staan-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.