Caitlyn Jenner in For Every Victory-spotje H&M Sport als inhaker Olympische Spelen

”Here’s to the power of sport and self-belief. To those who get up in the morning to go running. To those who take on new challenges, fight prejudice or conquer their fears. This is for every victory.” Nee, geen tekst van Nike, had gekund. Hier een mooi gefilmde commercial van Zweden’s H&M Sport tgv de komende OS in Rio, ingesproken door ‘de’  Caitlyn Jenner die, zoals in maart aangekondigd, het gezicht worden van H&M. En aan ‘t eind nog even zelf in beeld in deze reclame voor de, ik laat het maar weer even onvertaald,  technical high-fashion sports collection For

Every Victory van het merk, ontwikkeld samen met het Zweedse Olympische team. Indien nog niet bekend: Caitlyn Marie Jenner, voorheen Bruce, is een Amerikaans tv-persoonlijkheid, LGBT-activist, transseksueel en voormalig tienkamper. Jenner werd wereldrecordhouder op de tienkamp, nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen en werd eenmaal olympisch kampioen. Meldt ons het onvolprezen Wikipedia.

Meer over Caitlyn Jenner zien/horen? Zie Jenner’s Greatest Victories.

Lees ook:Kendall Jenner’s eerste spotje voor Estée Lauder
Lees ook:Bruce Lee look-alike helpt verkoop Johnny Walker BL
Lees ook:Zuid-Afrikaanse jongeren en waarde sport centraal in ‘We Are Who We Become’-infomercial
Lees ook:Google, AT&T en meer bedrijven VS contra homowetgeving in Rusland
Lees ook:Het kan niet gekker in de reclame. Zie viral Ray-Ban

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.