Steven Kruijswijk bedankt in roze Tompouce advertentie met actie van sponsor Jumbo

Hoe smaakt dat, van Roze Trui naar Roze Tompouce? . Met een actie vandaag van sponsor Jumbo en Steven Bedankt-inhaker voor de Giro-prestatie van Steven Kruijswijk. Met smakelijke illustratie. KLIK erop om wat te vergroten, de advertentie uit de dagbladen dan. Tja, een Roze Pizza kan natuurlijk n iet, want anders…. Volgt de tekst, die we natuurlijk hé-le-maal top vinden, voor die top gozer: ”Beste Steven, wat hebben we genoten van je prestatie! De eerste Nederland die lange tijd bijna iedereen in de Giro achter zich hield. Dat vraagt hoe dan ook om een feestje en omdat we toch nog een beetje op een roze wolk zitten, dachten we aan tompoucen. Daaromzijn deze alleen vandaag en morgen in de aanbieding.” Met onderaan het advies: ‘Dus spring op de fiets want op=op!’ En, eh, volgt er nog wat van Jumbo voor/over onze andere topgozer, Max? Ondanks die anti-climax, net als bij Steven? Vast wel…

Lees ook:Be gay for a day: reclame voor Roze Maandag in Tilburg
Lees ook:‘Logisch dat ik niet meer in Albert Heijn mag komen’ zegt Jumbo-acteur Frank Lammers in interview
Lees ook:Help klimaatprobleem oplossen met radiatorfolie adviseert Hier-advertentie
Lees ook:Jumbo doet ‘t met Lieke en Bas als reclame gezin
Lees ook:Ah gossie, waar blijven de Moederdag inhakers? Hier Lidl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.