Verrassingsbox met speeltjes en snacks voor honden in de reclame

KluifertEen van de leukere ontwikkelingen van deze tijd: er worden steeds meer gaten in de markt ontdekt. En gevuld. Ook voor honden, met de Kluifert Box. Je kan een maand of meer abo nemen op ‘de leukste speeltjes en lekkerste snacks’ voor je hond. Verantwoorde biologische snacks, uiteraard. En gratis thuisbezorgd. Ook leuk als gift. De site: ” Veel honden in Nederland zijn te dik. Door overgewicht kunnen er zelfs gezondheidsproblemen bij je hond ontstaan. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk dat hij of zij voldoende beweegt en de juiste voeding krijgt.  Toch wil je jouw hond af en toe lekkerverwennen. Met de Kluifert Box kan dit op een verantwoorde manier. Met de leuke speeltjes blijft je hond in beweging en de (biologische) snacks zijn zowel lekker als gezond! Producten van Alsa Nature bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Alle voedingsproducten zijn gegarandeerd vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en kleur- en smaakstoffen. verwennen met de leukste speeltjes en lekkerste snacks.” Er zijn uiteraard verschillende boxen voor drie hondengrootte en verschillende abonnementen, van een maand tot een jaar.

Op de site zijn de namen en logo’s van de samenwerkende leveranciers te zien: Gebr. de Boon (groothandel voor dierenspeciaalzaken), Proline Petfood, Clear Conscience Pet, Pett en The Honest Kitchen.  Allemaal A-merken, zegt Kluifert.

Lees ook:KNGF Geleidehonden helpt ook mensen die niet kunnen lopen bewijst spotje
Lees ook:Hond met twee achterwerken in reclame 8-in-1 Dental Snacks
Lees ook:Centraal Beheer/Muis winnaar mei-nominaties Gouden Loeki, gevolgd door KPN/Hond-Verlinde en Heineken/Men with Talent
Lees ook:Wijze moeder wijst dochter op biologisch shoppen bij Albert Heijn in spotje
Lees ook:Gouden Loeki 08: kiezen uit tien commercials voor maand JUNI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.