Testers Reisplanner Extra app m/v per advertentie gezocht door NS

De NS zoekt mensen, maar geen werknemers, deze keer. Zeg maar medewerkers. Geadverteerd wordt in gratis dagblad Metro voor ‘Testers Reisplanners Xtr a app m/v’, zowel voor iOS als voor Android. ‘Meld je aan!’ roept de advertentie op (KLIK erop om te vergroten). Die Reisplanner Extra app wordt speciaal gemaakt voor jou, aldus de tekst van de uiting. ”Daarom zijn jouw ideeën en wensen belangrijk voor ons. Gebruik jij de app meer dan 3 dagen per week en wil jij helpen met verbeteren vande app? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je naam en het type smartphone dat je gebruikt. Binnen een paar dagen ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de ontwikkelaars in het M-lab van NS op Utrecht Centraal.” Over een honorarium wordt niet gesproken in de advertentie door de NS, met slogan Waar ga jij naartoe vandaag?

Lees ook:Advertentie Phone House over voorinschrijving smartphones
Lees ook:Weekplanning tegen verspilling eten geadviseerd in reclame Voedingscentrum
Lees ook:Honkbalknuppel-reclame van Vluchtelingenwerk
Lees ook:Tennisser Rafael Nadal bedankt deelnemers Postcode Loterij in spotje voor bijdrage stichting
Lees ook:Kerstman spelen? Geef Ronald McDonald Kinderfonds 30 ct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.