Robin van Persie in episch WK-spotje Beats by Dre met iPhone promo

Te veel sportsterren om op te noemen in dit epische WK-spotje ‘The Game Before The Game‘ van Beats by Dre Electronics. Met, vooruitziende blik, haha, een promo voor de iPhone 5S van Apple, de fabrikant die het bedrijf later zou overnemen. Alle sterren, ook uit de popwereld, worden genoemd in de overlees. De commercial duurt liefst 5 minuten, toont ook mooie beelden van Brazilië en

komt uit de koker van reclamebureau R/GA in de VS. De meeste aandacht gaat uit naar de Braziliaanse voetbalster Neymar Jr. Die moet rennen ”alsof het zijn laatste dag is.”  De achtergrondmuziek is ‘The Jungle‘ van X Ambassadors en Jamie N Commons.

In het Beats by Dr Dre-filmpje komen voor Neymar Jr., Bacary Sagna, Bastian Schweinsteiger, Blaise Matuidi, Cesc Fàbregas, Daniel Sturridge, Chicharito, Jozy Altidore, Luis Suárez, Mario Götze, en Robin van Persie.

Ook even te zien zijn zijn: Neymar da Silva Sr., LeBron James, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rafaella Beckran, Rio Ferdinand, Serena Williams, Sydney Leroux, Stuart Scott, and Thierry Henry.

De muziek: “Jungle” van X Ambassadors & Jamie N Commons, is hier beschikbaar: http://beats.is/1owNRx7 en http://smarturl.it/JungleSOTW

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like dan ff HIER.

Lees ook:LeBron James were naar Ohio in Beats by Dre-spotjes
Lees ook:Na Messi, Beckham: Adidas en Rotterdamse roots Van Persie
Lees ook:Straatmuzikanten zoeken door Budweiser meldt spot
Lees ook:Zlatan en Hulk doen mee in Nike’s WK Voetbal-spotje
Lees ook:Robin van Persie nieuwe reclamegezicht Boss Bottled

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.