Garuda maakt reclame voor rechtstreekse vluchten naar Indonesië

Garuda Indonesia vliegt vanaf 30 mei aanstaande non-stop van Amsterdam naar Jakarta met haar nieuwe Boeing 777-300 ER. Zie bijgaande inhaakadvertentie geplukt uit de Metro van vandaag. KLIK erop om wat te vergroten. De site meldt: ”Passagiers vanuit Amsterdam genieten voortaan van vele voordelen zoals een slechts 13,5 uur durende vlucht, Wi-Fi aan boord, de beste Economy Class ter wereld en een scala aan persoonlijke services. Met de introductie van de nieuwe vlucht is Garuda Indonesia de eerste en enige luchtvaartmaatschappij die passagiers vanuit Europa een non-stop verbinding aanbiedt met Indonesië.” Ik hoop dat ze een paar extra piloten aan boord hebben, op die vluchten van 13,5 uur non-stop

Lees ook:Singapore Airlines’ Airbus A350-vluchten naar Schiphol in de reclame
Lees ook:Giovanni van Bronckhorst centraal in reclamefilmpje Garuda
Lees ook:KLM en fabrikant Boeing haken per advertentie in op aflevering Dreamliner
Lees ook:Lidl gaat zelfs de lucht in om prijs/kwaliteit te bewijzen
Lees ook:Superjumbo Singapore Airlines trots op eerste commerciële vlucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.