Net als Bea neemt Martine Bijl afscheid, van Hak, in spotje

Geheel in de stijl van Prinsjesdag neemt de koningin van de Hollandse groenten, in haar laatste TV-commercial voor Hak, een waardig afscheid.” Schrijft het reclamebureau. ”Martine Bijl was bijna altijd vanachter haar tafel in het land, tussen de groenten van HAK, in meer dan 40 TV-commercials te zien. En vrijwel altijd vergezeld door meneer De Haan. De commercials van de laatste zeven jaar, inclusief haar afscheidsrede, komen van de hand van Etcetera. De HAK-campagne, de langstlopende in de Nederlandse commercialgeschiedenis, was uniek doordat er op een andere manier

over groenten werd gesproken dan Nederland gewend was.” Het bureau vroeg Martine in 2006, na een afwezigheid van vier jaar terug te keren in de TV-commercials, die daarvoor werden gemaakt door het niet meer bestaande reclamebureau Kuiper & Schouten. En met succes. In de periode dat Etcetera de commercials bedacht, van 2006 tot 2013, volgden 10 spots. PS Erg leuk, deze afscheidscommercial. Hoop dat het gaan even vrijwillig was als bij Bea. Martine, bedankt! Komt er een opvolger? Zo ja, wie dan wel? Geen idee, maar we houden je op de hoogte.

undefinedOja, Het 27 jaar oude tafeltje van Martine staat te koop op Marktplaats. De opbrengt van het hoogste bod gaat naar de Voedselbank. Een bobo van het reclamebureau heeft al €50 geboden… ”U moet het tafeltje van Martine hebben. Dus doe snel een bod!” (en nee, Marktplaats is geen klant van Etcetera ;-) . Dus los van de groeten van Martine, die heb je al.

PS Leuk blog, Reclamewereld?

Lees ook:Brrr… Ryanair komt met reclame op vliegtuigtafeltjes
Lees ook:Ronald Koeman volgt Martine Bijl op in nieuw spotje Hak
Lees ook:NS, C1000 en Hak/Martine september nomi’s Gouden Loeki
Lees ook:Koningin Beatrix verkoopt spullen niet via Marktplaats…
Lees ook:Gouden Loeki’s april nomi’s: Nat. Nederlanden, Bavaria, Bol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.