Het kan nog net, BBC’s reclamefilmpje over Wimbledon

Wimbledon is alweer bijna geschiedenis voor de Britse omroep BBC. Maar net op het nippertje, dit reclamefilmpje voor de BBC, vol teksten op de lichamen van de potentiële (en voormalige) champions. De strijd is nog niet helemaal gestreden. Winnaar bij de vrouwen werd dus Serena Williams; de mannenfinale is straks om 15.00 uur (Ned 2 en uiteraard op de BBC if you prefer) tussen Roger Federer en, eindelijk, een Brit, lees Schot, Andy Murray. Het reclamebureau achter dit spotje, Red Bee Media, over de opdracht: ”Our creative challenge was to convey the key characteristic of each of the top men and women players and demonstrate what could set them apart and potentially result in them being crowned champion.” Zie RBM’s Wimbledon-case hier.

Lees ook:Spotje frisdrank aangepast aan Wimbledon winst Murray
Lees ook:Dag in ‘t leven van tennisser Andy Murray, dank aan Heads
Lees ook:Fox maakt reclame voor 14 dagen Wimbledon
Lees ook:Andy Murray, David Beckham achter Be The Net anti-malaria
Lees ook:Federer moet in cognito pot tennissen van sponsor Wilson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.