Oh, snap, Biz Markie in een hele slechte Kerstcommercial

”Ondanks dat het een heeele slechte commercial is zorgt Biz Markie ervoor dat het toch wel weer briljant wordt,” zegt blog Zo Sociaal. Het reclamebureau van opdrachtgever Radio Shack in de VS is Butler, Shine, Stern & Partners in  San Francisco. PS Ben wel benieuwd naar de doelstellingen van dat blog. Mogen ze dus best vermelden van mij.

Lees ook:Mini Cooper in hard gevecht met … duivelse supermarkt-karretjes
Lees ook:Heel veel horror in Halloween-inhaker Mini Countryman
Lees ook:Lachen om spotjes voor BMW’s nieuwe 5-deurs Mini
Lees ook:Geef complimenten-actie opnieuw gestarte Miss Etam aangekondigd in advertentie
Lees ook:Yahoo wil adverteerders strikken met nieuwe vrouwenblog Shine

2 reacties op “Oh, snap, Biz Markie in een hele slechte Kerstcommercial

  1. yvo

    ‘Wat is de doelstelling van dit blog?’. Kun jij dat voor je eigen blog helder en simpel in 1 enkele zin formuleren, Michael? Of heb je gewoon ‘iets’ met reclame en schrijf je er graag over? Zonder dat je er iets mee wilt bereiken? Gewoon, omdat het je bezighoudt. Omdat het je raakt. Of soms juist niet. Omdat het zo lekker is om je mening te verkondigen. Omdat het zo lekker is als anderen die mening horen. En er zelfs op reageren.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Reclamewereld.blog.nl is een ‘publieksnieuwblog over reclame.’ Er is meer uitleg over in het colofon (bij Rubrieken, rechts onderaan op deze pagina). Reclamemensen kijken ook mee, weet ik, leuk is dat. Doelstelling van mijn blog: mensen informeren over de belangrijkste zaken die er spelen op reclamegebied. Reclame is vaak goed, leuk en nuttig, en soms niet. Ook minder leuke zaken ga ik niet uit de weg. En de rest wat je zegt gaat dus maar ten dele op voor dit blog en voor ondergetekende.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.