De echte held herken je aan zijn outfit zegt KNGF Geleidehonden in spotje

Wie kent ze niet, de fictieve superhelden Spiderman, Superman en Batman? Ze bezitten superkrachten of andere bijzondere eigenschappen en beschikken over technologische snufjes die hun acties buitengewoon maken. Aldus het KNGF- persbericht bij bijgaande commercial van reclamebureau Selmore. Over de… geleidehond. ”Zijn kostuum is het handelsmerk van de superheld. Het bevat speciale

gadgets, functionaliteiten of een symbool dat de held direct herkenbaar maakt voor het publiek.” De muziek? Two Steps From Hell – United We Stand, Divided We Fall (Archangel).

Maar het persbericht gaat nog even door hoor: ”Er zijn ook superhelden in het echte leven. Je komt ze gewoon tegen, hier in Nederland, op straat, in het winkelcentrum of op het station. Ze hebben net als hun fictieve collega´s een sterk moreel besef. Ze zijn als geen ander bereid om te helpen of te beschermen, zonder er iets voor terug te verwachten. Je bent vast weleens zo´n superheld tegengekomen. Je pikt hem er op straat namelijk zo uit door zijn superheldenoutfit: het is de geleidehond!”

Lees ook:Thema Kinderboekenweek gebaseerd op ‘jonge superhelden’
Lees ook:Actie in Batman-city in Amerikaanse commercial Domino’s Pizza
Lees ook:Burgernet maakt reclame voor zichzelf op metro billboard
Lees ook:Aandacht voor Serious Request met 3D-kunstwerk Grolsch
Lees ook:In Noors spotje krijgt puppy aanzien na blindengeleide training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.