We all love 80′s-00′s in Panama Amsterdam op 26 maart meldt buitenreclame

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Panama Amsterdam, (zie buitenreclame, KLIK erop om te vergroten) de Winkel van Sinkel Utrecht en De Effenaar Eindhoven. Het ‘gezelligste feest van Nederland’ -met sponsoring van Radio 10- zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hitsuit, goed geraden haha, de 80’s, 90’s en 00’s. ”Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten,” meldt de site. Kaarten kosten slechts 10 euro (excl. fee) en zijn online te bestellen via de website. Het feest is dus terug in het Amsterdamse Panama op zaterdag 26 maart 2016! Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, de grootste hits komen allemaal voorbij. ”Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira.” En: ”Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.”

Lees ook:Broers bezoeken Michael Jackson Memorial Billboard op ZuidAs
Lees ook:Justin Timberlake doet zelf stunts in nieuwe commercial Pepsi-Cola
Lees ook:Justin Timberlake en Riley Keough in reclamevideo TKO
Lees ook:Justin Timberlake maakt eerste spots: 901 Silver Tequila
Lees ook:Nieuwste Michael Jackson single in spotjes Jeep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.