Mediafestival Cinekid gaat beginnen meldt advertentie

CinekidHet Cinekid Festival is ‘hét mediafestival voor de jeugd met de mooiste en nieuwste jeugdfilms, tv-series en het betoverende Medialab met coole games, installaties en workshops’. Zegt niet Reclamewereld hoor, maar Cinekids zelf. ”Op het festival kom je sterren uit films, tv en YouTube tegen, leer je acteren en presenteren en speel je met bovennatuurlijke krachten in je eigen game,” aldus de site. De advertentie plukte ik uit de Volkskrant van deze week (KLIK erop om te vergroten). Dat dagblad is mediapartner. In Amsterdam was-ie ook in de buitenreclame te zien.

Het Cinekid Festival 2015 vindt dit jaar plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober voor scholen en aansluitend zaterdag 17 oktober t/m vrijdag 23 oktober voor het publiek op de Westergasfabriek in Amsterdam. Van 17 oktober t/m 1 november organiseren we Cinekid op Locatie in 34 filmtheaters door het hele land. Het programma staat op de website.

Wil je op de hoogte blijven van het festival en de overige activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. ”Terugkijken hoe tof het afgelopen festival was, bekijk dan nog eens alle foto’s en filmpjes.”

Lees ook:Herfstvakantie reclame voor Cinekid Festival A’dam
Lees ook:Meloen-reclame voor vernieuwde Kwaku-festival
Lees ook:American Apparel van de sexy reclame houdt warehouse sale
Lees ook:Kaartverkoop ‘speciale selecties’ Idfa start meldt advertentie
Lees ook:‘Bi zijn is ook een vak’ zegt poster/advertentie Coming Out-dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.