Donald Trump ‘misbruikt’ in reclame VPRO Gids

Haha, mooie slogan ook. ‘Laat je niet leiden, wel gidsen. Nu slechts €25.’ Zegt bijgaande advertentie van de VPRO Gids in de VPRO Gids van deze week (KLIK erop om te vergroten), waarin Donald Trump schandelijk wordt misbruikt . Als-ie dat eens wist, zou-ie vast hard lachen. Zijn Make America Great Again is verworden tot Make Holland Great Again, met toevoeging ‘Don’t Read de VPRO Gids.’

Lees ook:Heel Holland kijkt hezelfde maar VPRO biedt iets anders zegt advertentie
Lees ook:VPRO weer op zoek naar nieuwe leden (steun die omroep!)
Lees ook:‘America Go Forth’-declaratie met heel sterk zwart/wit-spotje Levi’s
Lees ook:Ode aan papier in VPRO Gids Coverwedstrijd creatieven
Lees ook:VPRO Gids in de groene marketing met leuke cover

2 reacties op “Donald Trump ‘misbruikt’ in reclame VPRO Gids

 1. Lisa

  Mooie slogan inderdaad! Wel jammer alleen van de kei lelijke vormgeving. En er lijkt iets mis te zijn met de letters L en T, daar valt aan de bovenkant steeds iets vanaf, lijkt het wel.

  Drukfout? Of een iets te fanatieke ontwerper? Aan de rest van de advertentie te zien gok ik op dat laatste. Allemaal wat teveel van het goede… jammer. Maar, eerlijk is eerlijk: die slogan is top!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lisa

  O, en ze zijn ook nog eens vergeten om de letters VPRO in hoofdletters te schrijven, zie ik nu. Ai… Tijd voor een nieuw design- of reclamebureau? Eentje die er niet zo’n kermis van maakt en wat zorgvuldiger met taal omgaat? Uitgerekend van deze omroep verwacht je toch wel een tikje meer aandacht en perfectionisme. Vind ik dan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.