Met wonderen gevuld visueel fraai spotje Oreo

The world is full of wonder. And we are Wonderfilled.’ Woensdagavond een korte versie op de Nederlandse buis zien langskomen, een spotje over Oreo, dat wonderlijke koekje met crème erin. Bleek een oude, nee, niet dat koekje, van ruim twee jaar geleden. Maar visueel mooi genoeg om hier te laten zien, de lange versie

dan. De commercial komt uit Canada; het reclamebureau erachter is mij niet bekend. Beetje erg veel wonder erin, zoveel valt er over Oreo kennelijk niet te vertellen. Voor de wonderfans: de song is hier te downloaden. Leuke site, trouwens. ”Wonder if I gave an OREO to somebody out there who I didn’t know — would they pass that wonder on? Wonder if I gave that OREO to you?” Enzovoorts.

Lees ook:Als haring verkocht op affiche: Oreo chocokoekjes
Lees ook:Apple-achtig spotje gebakken over dunne Oreo Thins-koekjes
Lees ook:Liftreclame top 10: Oleo-koekjes winnaar, gevolgd door Becel
Lees ook:Knap eigen reclame gemaakt met flipboekje: Subaru WRX
Lees ook:Kopje zoekt koekje is zo’n lief spotje voor Lotus-bakkerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.