Amateur wielrenner komt in Franse tour terecht dankzij Snelle Jelle

Ik ga nog ff een stukkie.’ Erg aardige serie commercials is dit. De nieuwe Snelle Jelle-commercial benadrukt wederom hoe de krachtige kruidkoek uit Friesland té krachtig kan zijn. Een Nederlandse amateurwielrenner komt na het eten van een Snelle Jelle tot zijn eigen verbazing in een grote Franse wielerronde terecht (de Tour de France wordt bewust niet genoemd, stel je krijgt een snelle claim van ze . Met

alle gevolgen van dien. Snelle Jelle, een merk van WK Koekbakkerij BV uit Heerenveen, heeft N-5 als reclamebureau. PS Op de Snelle Jelle-site kan je een hoody met je eigen naam erop kopen, als je van reclamemaken houdt .

Lees ook:Handige Harrie bij Lidl kopieert ‘Snelle Jelle’ als ‘Vlugge Japie’
Lees ook:Danseres siert dagbladadvertentie van Russische Aeroflot
Lees ook:Gouden Loeki’s mei nomi’s: Telfort, Snelle Jelle, McDonald’s
Lees ook:Die Snelle van Jelle van Peijnenburg blijft maar schaatsen
Lees ook:Met ‘Snelle klus’ haakt Gamma in op eigen Racing Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.