Jumbo, de snackbar en de vroegwijze kids in spotje

Jongens, wat voor ons gewoon is, is niet voor iedereen gewoon.’ In de Jumbo-reclame dat gewone gezin, dat  zijn boodschappen gewoon bij Jumbo doet. Gewoon omdat ze daar de laagste prijs hebben. Weten zelfs die vroegwijze (zeiden we vroeger niet u?) kinderen (‘vergeet je prijs niet aan te passen’). Tot consternatie van de snackbar-

eigenaar. Heldere boodschap in erg aardige commercial, met deze keer een bijrol voor onze niet gewone sul. Werd weer gemaakt door reclamebureau Alfred. Eerder besteedden we bij Reclamewereld al aandacht aan de opvallende advertentie met prijzenaanval van Jumbo op AH, in het kader van dezelfde Laagste prijsgarantie-campagne.

Lees ook:Bas en Lieke kopen te veel bij Jumbo door prijsgarantie
Lees ook:Jumbo reageert op AH en Dirk met laagste prijsgarantie-advertentie
Lees ook:Net als André van Duin gaat Jumbo-gezin zingend de zomer door in nieuw spotje
Lees ook:Reclameaanval Jumbo op Dirk (zonder die naam te noemen)
Lees ook:Reclame MediaMarkt voor ‘digitale prijskaartjes-revolutie’

3 reacties op “Jumbo, de snackbar en de vroegwijze kids in spotje

 1. RJ Zwart

  Ik neem aan dat Lieke het meisje is, wat een onwijs talent!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. adrienne kurver

  Met kromme tenen heb ik zitten kijken naar de Jumbo Snackbarreclame. Zo slecht als nederlandse kinderen in de wereld bekend staan, zo is te zien in deze, op zich aardige, reclame. Maar het bevestigt weer het beeld wat er is ontstaan over nederlandse kinderen: brutaal, humorloos en naar de ogen gekeken. Niet de schuld van de kinderen zelf maar vooral van de ouders. En in dit geval van de makers van de reclame. Jammer, want voor mij is de boodschap van de reclame door deze irritate ondergesneeuwd.
  A. Kurver
  13490 Jouques
  Frankrijk

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  @Adrienne: Dat dat jongetje in deze commercial niet eens U zegt tegen de snackbarhouder vond ik ook niet kunnen. Manieren zijn kennelijk niet belangrijk meer voor Jumbo.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.