Met leuke i3-reclame poogt BMW elektrisch rijden populair te maken in VS

Voor ‘t eerst in vier jaar gaat BMW weer reclame maken tijdens de SuperBowl in de VS volgende maand. Terwijl Audi juist afhaakt. Bijgaand de te vertonen erg leuke commercial voor de elektrische i3. Hou er rekening mee dat Amerikanen zeker niet warm lopen voor elektrische auto’s, en al helemaal niet nu de benzineprijzen zo laag zijn. Ga er maar aanstaan, als reclamemaker. Te zien is een beroemd koppel dat in

1994, toen niemand nog wist hoe groot internet zou worden, de Today Show presenteerde: Bryant Gumbel en Katie Couric. Zie ook hoe ze anno reageren op een elektrisch aangedreven auto… De commercial is gemaakt door reclamebureau Kirshenbaum, Bond, Senecal & Partners. Gumbel en Couric, die niet eerder samen in een commercial verschenen, presenteren nog steeds shows op de Amerikaanse televisie. Waar ze veel minder problemen met leeftijden hebben dan hier. Helaas.

Lees ook:Reclame eletrische Opel Ampera is misleidend zegt RCC
Lees ook:Hoe nieuwe Chevy Volt werkt goed uitgelegd in reclamefilmpje
Lees ook:Zaterdag instapdag elektrisch autorijden-advertentie
Lees ook:Opel viert ‘Auto van het Jaar’-prijs Ampera met advertentie
Lees ook:Reclamezuil met oplaadfunctie voor elektrisch vervoer

Eén reactie op “Met leuke i3-reclame poogt BMW elektrisch rijden populair te maken in VS

  1. vega zosten

    Right, leuk ntrlk maar minder leuk zijn die veel te dure opties. Belachelijk hoog. Ander velgen? Ander kleur zetels? Achteruitrijcam? Dakje? Wat ledlampjes? Maw normale opties die eiglk standaard moeten zijn kosten je snel +18000€ xtra. Je denkt voor 38.000€ zie ik dat wel zitten tot je een offerte laat maken! Ziekelijk gewoon. BMW maak je stinkmobielen n ietsje duurder en verdien het op deze manier terug. Geef gewone mensen ook een kans om elektrisch te rijden ipv ze te laten afhaken. Maar swat ze rekenen zoals altijd op mensen die het wel kunnen veroorloven. Blijkbaar zijn er meer dan genoeg voor ze? 1000 elktr wagen in Belgenland is n habbekrats. De gewone mens moet maar zn plan trekken weer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.