Arizona Muse ging David Bowie voor in Louis Vuitton-spotje

Toen ik las dat de 66-jarige Engelse popveteraan David Bowie zich heeft laten strikken voor een nieuwe campagne van het dure Franse merk Louis Vuitton besefte ik mij dat ik hun eerste tv-commercial nog niet heb laten zien. Die was van eind vorig jaar, met model Arizona Muse, en de regie was van Inez and Vinoodh. Of het duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin ook voor Bowie aan de slag gaat heb ik nog niet kunnen achterhalen. Het Amerikaanse topmodel met de aparte voornaam -de staat waarin ze geboren is- reist in een hete lucht ballon over fraaie delen van Parijs in de ‘L’Invitation au Voyage‘-campagne, meldt de Telegraph. Dat zou ze mogelijk ook hebben gedaan met Bowie, in beelden opgenomen in de zomer in Venetië, melden de media.

Lees ook:Prachtfilmpje: Dior Secret Garden III over Versailles
Lees ook:Inez van Lamsweerde maakte Secret Garden-Versailles Dior
Lees ook:Aparte mannen en vrouwen in Diesel Reboot-campagne
Lees ook:Mooi Nutella-meisje in advertentie heeft geen tekst
Lees ook:Beyoncé wordt reclamegezicht H&M (en gaat ontwerpen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.