Anouk in Symphonica in Rosso: kaartverkoop start zaterdag

Hèt muzieknieuws van deze week was toch wel dat Anouk de volgende hoofdact is van Symphonica in Rosso. Morgen begint de kaartverkoop voor het muzikale spektakel met de Haagse nachtegaal, meldt Sp!ts. Bijgaande advertentie -wat een smile- staat in drie TMG dagbladen, inclusief Sp!ts (KLIK erop om wat te vergroten). „Misschien komt er gewoon geen gast. Ik kan het prima zelf af, haha!,” zegt ze. Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon en Doe Maar treedt Aunouk woensdag 16 oktober op in de Gelredome Arnhem met ‘Guido’s Orchestra’ en zingt o.m. liedjes van haar nieuwe album Sad Singalong Songs.

Lees ook:Nick & Simon in Symphonica in Rosso-advertentie
Lees ook:Kaartverkoop Symphonica in Rosso met Doe Maar van start
Lees ook:TEG’s Symphonica in Rosso-promo met Diana Ross, Ritchie, De Leeuw en Borsato
Lees ook:Of naar Nick en Simon-spotje C1000 scoort bij Gouden Loeki
Lees ook:Symphonica in Rosso: Sting naar NL met Royal Philharmonic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.