Top reclame-animatie goede doelen steunende Good Books

We just love books, and reading, and helping out.” Hey, wat een goeie organisatie, daar in Nieuw Zeeland. Good Books heet ‘t en alle winst gaat naar goede doelen, via Oxfam NZ. Alweer even geleden maakte de boekenverkoper deze super -en sexy- reclame-animatie, waarvoor we naar ‘t hete Havana worden genomen. De boekenclub

hoopt dat dit filmpje van, pas op, vier minuten, vaak vertoond wordt op blogs, Twitter en Facebook, wherever. Want alle gratis reclame is meegenomen; de bemanning daar in Nieuw Zeeland werkt ècht voor noppes. Zelfs het boekenvervoer is gratis. Want: ”Good Books is simply about creating positive and enduring connections between commercial worlds and wider, less advantaged communities. All time, professional services and resources are donated.”

Of Good Books alleen maar vanuit Nieuw Zeeland internationaal levert zoek ik nog uit. UPDATE. Hun antwoord: ”We currently ship items from the UK and USA to almost every country in the world. The price is always as stated on the website regardless of where the item is going to.”

[PS]

Lees ook:Boeken en mensen bijeen gebracht in fraai promotioneel filmpje
Lees ook:Vadertje Tijd is de tijd helemaal kwijt in fraai spotje Sky TV
Lees ook:De bieb maakt reclame voor lenen van e-books
Lees ook:De kerk bad mee voor Nieuw Zeelandse rugbyers – en ‘t hielp
Lees ook:Opa, doe het nog één keertje voor me, in het Widerøe-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.